عمليات كشتارگاهي 1
|
0 |
يك شنبه (13:00 - 15:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |
كنترل بهداشتي گوشت و فراورده ها
|
0 |
چهارشنبه (13:00 - 15:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |
روش هاي نمونه برداري مواد غذايي
|
0 |
چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |
روش هاي نگهداري مواد غذايي
|
0 |
دوشنبه (13:00 - 15:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |
سيستم تضمين كيفيت و سلامت مواد غذايي
|
0 |
سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |
اصول بهداشت و بازرسي گوشت و فرآورده هاي دامي
|
0 |
سه شنبه (13:00 - 15:00)
|
second semester Academic year 2024-2025 |