عملیات کشتارگاهی 1
|
0 |
يك شنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
کنترل بهداشتی گوشت و فراورده ها
|
0 |
چهارشنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
0 |
چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
روش های نگهداری مواد غذایی
|
0 |
دوشنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
سیستم تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
|
0 |
سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی
|
0 |
سه شنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |