بهداشت و بازرسی گوشت
|
0 |
شنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
بهداشت مواد غذایی با منشا دامی
|
0 |
دوشنبه (08:00 - 10:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
بهداشت و صنایع غذایی دریایی
|
0 |
چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
تغذیه انسان
|
0 |
سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
عفونت ها و مسمومیت های غذایی
|
0 |
چهارشنبه (13:00 - 15:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
روش های نگهداری مواد غذایی
|
0 |
شنبه (08:00 - 10:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی
|
0 |
شنبه (08:00 - 10:00)
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |